• Casa Tiara Serviced Apartment, SS16, Subang Jaya
  Imported LayersCreated with Sketch.

  Jualan Lelong 

  Isn 25 Okt
  Emily Ng

  Dipaparkan pada 18 Oct 2021 11:00 PM

  • RM 400,000

  (RM 453 setiap kps)

  Casa Tiara Serviced Apartment, SS16, Subang Jaya

  Subang Jaya, Selangor

  Serviced Residence  •  Keluasan Binaan : 883 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Casa Tiara Serviced Apartment, Subang Jaya

Casa Tiara Serviced Apartment ialah Serviced residence yang terletak di Subang Jaya. Casa Tiara Serviced Apartment dibina pada tahun 2008 terdiri daripada sejumlah 611 unit.

Sekolah yang berdekatan:

ALFA International College (Tertiary), Modern Montessori International (Preschool), Taylor's College Subang Jaya (TCSJ) (Tertiary), Sri Kuala Lumpur School (SRIKL) (Primary Secondary Preschool), Sekolah Menengah Kebangsaan SS 17 (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Subang Jaya (KTM), Subang Jaya (LRT), SS 15 (LRT), Glenmarie (LRT), Glenmarie (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Subang Jaya Medical Centre, Sunway Medical Centre Sendirian Berhad, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd, Qhc Medical Centre, Ara Damansara Medical Centre

Terdapat 39 senarai hartanah untuk dijual dan 208 senarai hartanah untuk disewa di Casa Tiara Serviced Apartment. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Casa Tiara Serviced Apartment adalah RM505.1 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 12.2%. Casa Tiara Serviced Apartment mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.5%.