Melihat 1-20 daripada 593 keputusan carian hartanah

Mengenai Petaling Indah Condominiums, Sri Petaling

Petaling Indah Condominiums ialah Kondominium yang terletak di Sri Petaling. Petaling Indah Condominiums terdiri daripada 9 tingkat dan mempunyai sejumlah 672 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Seri Petaling (Primary), Sekolah Kebangsaan Desa Tasik (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Sg Besi (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Besi (Secondary), Sekolah Kebangsaan Sg Besi (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Sungai Besi (LRT), Sungai Besi (MRT), Bandar Tasik Selatan (KTM), Bandar Tasik Selatan (ERL), Bandar Tasik Selatan (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Sungai Besi, Klinik Kesihatan Bandar Tun Razak , Pusat Pakar Ukm, Taman Desa Medical Centre, Klinik Kesihatan Petaling Bahagia

Terdapat 26 hartanah/ unit untuk dijual dan 11 hartanah/ unit untuk disewa di Petaling Indah Condominiums. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Petaling Indah Condominiums adalah RM307.76 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 9.8%. Petaling Indah Condominiums mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.4%.