Melihat 1-20 daripada 1097 keputusan carian hartanah

Mengenai Sunway Vivaldi, Sri Hartamas

Sunway Vivaldi ialah Condominium yang terletak di Sri Hartamas. Sunway Vivaldi dibina pada tahun 2011 terdiri daripada sejumlah 228 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool), Garden International School (Primary Secondary Early Years), Trinity Kids - Mont Kiara (Preschool), Brainy Bunch - Sri Hartamas (Elementary High Kindergarten), Garden International School Early Years Centre (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Manulife Semantan (MRT), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Segambut (KTM), United Point (KTM), Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital)

Terdapat 233 hartanah/ unit untuk dijual dan 90 hartanah/ unit untuk disewa di Sunway Vivaldi. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Sunway Vivaldi adalah RM708.82 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 8.4%. Sunway Vivaldi mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.9%.