Melihat 1-20 daripada 4536 keputusan carian hartanah

Mengenai The Garden Residences, Skudai

The Garden Residences ialah Kondominium yang terletak di Skudai. The Garden Residences dibina pada tahun 2016 terdiri daripada 21 tingkat dan mempunyai sejumlah 273 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Taman Mutiara Rini 2 (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Mutiara Rini (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Thorburn (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Universiti 3 (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Damai Jaya (Secondary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Lima Kedai, Pusat Pakar Perbidanan Dan Wanita Perdana, Klinik Kesihatan Taman Universiti, Columbia Asia Hospital Iskandar Puteri, Pusat Pakar Sakit Puan Dan Perbidanan Khor & Loh Sdn. Bhd

Terdapat 78 hartanah/ unit untuk dijual dan 276 hartanah/ unit untuk disewa di The Garden Residences. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Garden Residences adalah RM415.58 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 2.5%. The Garden Residences mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.7%.