Melihat 1-20 daripada 4198 keputusan carian hartanah

Mengenai The Veo, Setapak

The Veo ialah Kondominium yang terletak di Setapak. The Veo terdiri daripada 30 tingkat dan mempunyai sejumlah 350 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Melati (Secondary), Sekolah Kebangsaan Taman Melati (Primary), TAR UC - Tunku Abdul Rahman University College Kuala Lumpur Campus (Tertiary), TAR UC - Tunku Abdul Rahman University College Johor Branch Campus (Tertiary), TAR UC - Tunku Abdul Rahman University College Pahang Faculty Branch (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Gombak (LRT), Taman Melati (LRT), Wangsa Maju (LRT), Sri Rampai (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Gombak Utara (Bt.8), Pusat Perubatan Naluri Sdn. Bhd., Columbia Hospital, Tunku Azizah Women And Children'S Hospital, Klinik Kesihatan Setapak

Terdapat 71 hartanah/ unit untuk dijual dan 89 hartanah/ unit untuk disewa di The Veo. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Veo adalah RM650.73 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 10.5%. The Veo mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.8%.