Melihat 1-20 daripada 2433 keputusan carian hartanah

Mengenai The Loft @ Zetapark, Setapak

The Loft @ Zetapark ialah Residensi Servis yang terletak di Setapak. The Loft @ Zetapark dibina pada tahun 2014 terdiri daripada sejumlah 470 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Brainy Bunch - Setapak (Elementary High Kindergarten), Sekolah Kebangsaan Danau Kota (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Pendidikan Khas Setapak (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Wangsa Maju (Primary), Sekolah Kebangsaan Danau Kota 2 (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Wangsa Maju (LRT), Taman Melati (LRT), Sri Rampai (LRT), Gombak (LRT), Sentul Timur (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Columbia Hospital, Klinik Kesihatan Setapak, Tunku Azizah Women And Children'S Hospital, Klinik Sarmukh Dan Pusat Bersalin, Pusat Perubatan Naluri Sdn. Bhd.

Terdapat 52 hartanah/ unit untuk dijual dan 186 hartanah/ unit untuk disewa di The Loft @ Zetapark. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Loft @ Zetapark adalah RM650.88 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.6%. The Loft @ Zetapark mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.8%.