Mengenai Desa Mutiara, Mutiara Damansara

  Desa Mutiara ialah Apartment yang terletak di Mutiara Damansara. Desa Mutiara terdiri daripada 5 tingkat dan mempunyai sejumlah 330 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Ecole De Patisserie (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Bukit Lanjan (Primary), Sekolah Kebangsaan Seksyen 11 Kota Damansara (Primary), British Council - The Curve (Tertiary), Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Mutiara Damansara (MRT), Surian (MRT), Bandar Utama (MRT), Bandar Utama (LRT), Kota Damansara (MRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Pusat Perubatan Damansara Damai

  Terdapat 14 senarai hartanah untuk dijual dan 2 senarai hartanah untuk disewa di Desa Mutiara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Desa Mutiara adalah RM359.82 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 7.4%.