Mengenai Surian Condominium, Mutiara Damansara

  Surian Condominium ialah Kondominium yang terletak di Mutiara Damansara. Surian Condominium dibina pada tahun 2007 terdiri daripada sejumlah 376 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Ecole De Patisserie (Tertiary), British Council - The Curve (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Bukit Lanjan (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Secondary), Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Primary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Mutiara Damansara (MRT), Bandar Utama (MRT), Surian (MRT), Bandar Utama (LRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Pusat Perubatan Damansara Damai

  Terdapat 75 senarai hartanah untuk dijual dan 78 senarai hartanah untuk disewa di Surian Condominium. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Surian Condominium adalah RM554.18 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 12.1%.