Mengenai Reflection Residences, Mutiara Damansara

  Reflection Residences ialah Serviced residence yang terletak di Mutiara Damansara. Reflection Residences dibina pada tahun 2015 terdiri daripada sejumlah 299 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  British Council - The Curve (Tertiary), Ecole De Patisserie (Tertiary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Secondary), Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Primary), Sekolah Kebangsaan Bukit Lanjan (Primary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Mutiara Damansara (MRT), Bandar Utama (MRT), Bandar Utama (LRT), Surian (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Global Doctors Centre, Parkcity Medical Centre, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd.

  Terdapat 105 senarai hartanah untuk dijual dan 173 senarai hartanah untuk disewa di Reflection Residences. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Reflection Residences adalah RM705.18 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 4.2%.