Melihat 1-20 daripada 6732 keputusan carian hartanah

Mengenai Verve Suites, Mont Kiara

Verve Suites ialah Residensi Servis yang terletak di Mont Kiara. Verve Suites dibina pada tahun 2012 terdiri daripada sejumlah 881 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool), Trinity Kids - Mont Kiara (Preschool), Garden International School (Primary Secondary Early Years), Brainy Bunch - Sri Hartamas (Elementary High Kindergarten), Garden International School Early Years Centre (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Manulife Semantan (MRT), United Point (KTM), Segambut (KTM), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, Parkcity Medical Centre, KLSMC Hospital, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital)

Terdapat 194 hartanah/ unit untuk dijual dan 266 hartanah/ unit untuk disewa di Verve Suites. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Verve Suites adalah RM899.7 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 15%. Verve Suites mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.4%.