Mengenai Mont Kiara Pines, Mont Kiara

Mont Kiara Pines ialah Kondominium yang terletak di Mont Kiara. Mont Kiara Pines dibina pada tahun 1993 terdiri daripada 35 tingkat dan mempunyai sejumlah 508 unit.

Sekolah yang berdekatan:

The children's house - Aman Walk (Preschool), Garden International School (Primary Secondary Early Years), Sekolah Kebangsaan Seri Hartamas (Primary), Mont'Kiara International School (MKIS) (Elementary Middle High Kindergarten), Brainy Bunch - Sri Hartamas (Elementary High Kindergarten)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Manulife Semantan (MRT), Segambut (KTM), United Point (KTM), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Sentul West (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Lourdes Medical Centre

Terdapat 151 senarai hartanah untuk dijual dan 144 senarai hartanah untuk disewa di Mont Kiara Pines. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Mont Kiara Pines adalah RM560.49 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 0.2%.