Melihat 1-20 daripada 7348 keputusan carian hartanah

Mengenai Residensi 22, Mont Kiara

Residensi 22 ialah Kondominium yang terletak di Mont Kiara. Residensi 22 dibina pada tahun 2017 terdiri daripada sejumlah 534 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Garden International School (Primary Secondary Early Years), Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool), Trinity Kids - Mont Kiara (Preschool), The children's house - Aman Walk (Preschool), Mont'Kiara International School (MKIS) (Elementary Middle High Kindergarten)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Manulife Semantan (MRT), Segambut (KTM), United Point (KTM), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Sentul West (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital)

Terdapat 248 hartanah/ unit untuk dijual dan 389 hartanah/ unit untuk disewa di Residensi 22. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Residensi 22 adalah RM897.77 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 5.4%. Residensi 22 mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.2%.