Melihat 1-20 daripada 7415 keputusan carian hartanah

Mengenai Pavilion Hilltop, Mont Kiara

Pavilion Hilltop ialah Kondominium yang terletak di Mont Kiara. Pavilion Hilltop dibina pada tahun 2017 terdiri daripada sejumlah 621 unit.

Sekolah yang berdekatan:

The children's house - Aman Walk (Preschool), Mont'Kiara International School (MKIS) (Elementary Middle High Kindergarten), The children's house - Mont Kiara (Preschool), Trinity Kids - Solaris Dutamas (Primary Preschool), Garden International School (Primary Secondary Early Years)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Segambut (KTM), Manulife Semantan (MRT), United Point (KTM), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Sentul West (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Lourdes Medical Centre, Sentul Medical Centre

Terdapat 526 hartanah/ unit untuk dijual dan 547 hartanah/ unit untuk disewa di Pavilion Hilltop. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Pavilion Hilltop adalah RM957.77 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 2.4%. Pavilion Hilltop mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.5%.