Melihat 1-20 daripada 6613 keputusan carian hartanah

Mengenai i-Zen @ Kiara 2, Mont Kiara

i-Zen @ Kiara 2 ialah Residensi Servis yang terletak di Mont Kiara. i-Zen @ Kiara 2 dibina pada tahun 2005 terdiri daripada sejumlah 238 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Seri Hartamas (Primary), Garden International School (Primary Secondary Early Years), Brainy Bunch - Sri Hartamas (Elementary High Kindergarten), The children's house - Aman Walk (Preschool), Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Manulife Semantan (MRT), Segambut (KTM), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), United Point (KTM), Sentul West (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Lourdes Medical Centre

Terdapat 64 hartanah/ unit untuk dijual dan 98 hartanah/ unit untuk disewa di i-Zen @ Kiara 2. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran i-Zen @ Kiara 2 adalah RM644.84 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 1.1%. i-Zen @ Kiara 2 mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 7.5%.