• Happy Garden, Kuchai Lama
  Wai Kit Chong

  Dipaparkan pada 08 May 2021 11:14 AM

  • RM 600,000

  (RM 389.61 setiap kps)

  Happy Garden, Kuchai Lama

  Kuchai Lama, Kuala Lumpur

  Townhouse | Intermediate  •  Keluasan Binaan : 1,540 kps  •  Partly furnished

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Arte Condominium, Kuchai Lama

Arte Condominium ialah Kondominium yang terletak di Kuchai Lama. Arte Condominium dibina pada tahun 2014 terdiri daripada 25 tingkat dan mempunyai sejumlah 257 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Seri Setia (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Sentosa (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Salak South (Primary), Sekolah Kebangsaan Salak South (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Choong Wen (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kuchai Lama (MRT), Taman Naga Emas (MRT), Pantai Dalam (KTM), Salak Selatan (KTM), Petaling (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Taman Desa Medical Centre, Klinik Kesihatan Petaling Bahagia , Iheal Medical Centre Kuala Lumpur, Klinik Kesihatan Pantai , Klinik Kesihatan Bandar Tun Razak

Terdapat 60 hartanah/ unit untuk dijual dan 100 hartanah/ unit untuk disewa di Arte Condominium. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Arte Condominium adalah RM427.8 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.2%. Arte Condominium mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.3%.