• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai The Strand, Kota Damansara, Kota Damansara

The Strand, Kota Damansara ialah Residensi Servis yang terletak di Kota Damansara. The Strand, Kota Damansara dibina pada tahun 2014 terdiri daripada 40 tingkat dan mempunyai sejumlah 278 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Point College (Tertiary), MUST - Malaysia University of Science and Technology (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Seksyen 11 Kota Damansara (Primary), UNDO Academy (Tertiary), Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Surian (MRT), Kota Damansara (MRT), Mutiara Damansara (MRT), Bu11 @ Tropicana (LRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Pusat Perubatan Damansara Damai

Terdapat 5 hartanah/ unit untuk dijual dan 12 hartanah/ unit untuk disewa di The Strand, Kota Damansara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Strand, Kota Damansara adalah RM670.14 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 14.8%. The Strand, Kota Damansara mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 6.6%.