• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai I Residence, Kota Damansara

I Residence ialah Residensi Servis yang terletak di Kota Damansara. I Residence dibina pada tahun 2012 terdiri daripada 19 tingkat dan mempunyai sejumlah 348 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 4 Kota Damansara (Secondary), SEGi University & Colleges Kuala Lumpur (Tertiary), Sekolah Sri KDU - Secondary Campus (Secondary), Sekolah Sri KDU - Primary Campus (Primary), Sri KDU International School (Primary Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kota Damansara (MRT), Surian (MRT), Kwasa Sentral (MRT), Mutiara Damansara (MRT), Kwasa Damansara (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Ara Damansara Medical Centre, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

Terdapat 75 hartanah/ unit untuk dijual dan 207 hartanah/ unit untuk disewa di I Residence. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran I Residence adalah RM488.07 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 3.5%. I Residence mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.8%.