• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Gugusan Melur, Kota Damansara

Gugusan Melur ialah Apartment yang terletak di Kota Damansara. Gugusan Melur terdiri daripada 5 tingkat dan mempunyai sejumlah 480 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Sri KDU - Primary Campus (Primary), Sekolah Sri KDU - Secondary Campus (Secondary), Sri KDU International School (Primary Secondary), SEGi University & Colleges Kuala Lumpur (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Seksyen 6 Kota Damansara (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kota Damansara (MRT), Surian (MRT), Kwasa Sentral (MRT), Kwasa Damansara (MRT), Terminal Skypark (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Ara Damansara Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Klinik Desa Kampung Melayu Subang

Terdapat 4 hartanah/ unit untuk dijual dan 1 hartanah/ unit untuk disewa di Gugusan Melur. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Gugusan Melur adalah RM335.12 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.6%. Gugusan Melur mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 6.1%.