• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Gugusan Matahari, Kota Damansara

Gugusan Matahari ialah Rumah Pangsa yang terletak di Kota Damansara. Gugusan Matahari terdiri daripada 5 tingkat dan mempunyai sejumlah 320 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 4 Kota Damansara (Secondary), SEGi University & Colleges Kuala Lumpur (Tertiary), Sekolah Sri KDU - Secondary Campus (Secondary), Sekolah Sri KDU - Primary Campus (Primary), Sri KDU International School (Primary Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kota Damansara (MRT), Surian (MRT), Kwasa Sentral (MRT), Kwasa Damansara (MRT), Mutiara Damansara (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Ara Damansara Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre

Terdapat 4 hartanah/ unit untuk dijual di Gugusan Matahari. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Gugusan Matahari adalah RM263.15 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 3.7%. Gugusan Matahari mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 6.2%.