• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai De Rozelle, Kota Damansara

De Rozelle ialah Kondominium yang terletak di Kota Damansara. De Rozelle dibina pada tahun 2009 terdiri daripada 9 tingkat dan mempunyai sejumlah 400 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 10 Kota Damansara (Secondary), Sekolah Kebangsaan Seksyen 7 Kota Damansara (Primary), Sekolah Kebangsaan Seksyen 9 Kota Damansara (Primary), Brainy Bunch - Kota Damansara (Elementary High Kindergarten), Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 8 Kota Damansara (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kwasa Damansara (MRT), Kwasa Sentral (MRT), Kota Damansara (MRT), Surian (MRT), Kampung Selamat (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Pusat Perubatan Damansara Damai, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Klinik Desa Paya Jaras

Terdapat 27 hartanah/ unit untuk dijual dan 9 hartanah/ unit untuk disewa di De Rozelle. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran De Rozelle adalah RM390.78 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 1.3%. De Rozelle mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.3%.