• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai D'Rimba Apartment, Kota Damansara

D'Rimba Apartment ialah Apartment yang terletak di Kota Damansara. D'Rimba Apartment dibina pada tahun 2007 terdiri daripada 5 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Seksyen 11 Kota Damansara (Primary), Sekolah Kebangsaan Seksyen 9 Kota Damansara (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 10 Kota Damansara (Secondary), Brainy Bunch - Kota Damansara (Elementary High Kindergarten), Point College (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Surian (MRT), Kwasa Damansara (MRT), Kota Damansara (MRT), Mutiara Damansara (MRT), Kwasa Sentral (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Pusat Perubatan Damansara Damai, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre

Terdapat 69 hartanah/ unit untuk dijual dan 23 hartanah/ unit untuk disewa di D'Rimba Apartment. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran D'Rimba Apartment adalah RM419.58 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 9.2%. D'Rimba Apartment mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.5%.