• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Cova Villa, Kota Damansara

Cova Villa ialah Kondominium yang terletak di Kota Damansara. Cova Villa dibina pada tahun 2009 terdiri daripada 23 tingkat dan mempunyai sejumlah 346 unit.

Sekolah yang berdekatan:

SEGi University Kota Damansara (Tertiary), Sri KDU International School (Primary Secondary), Sekolah Sri KDU - Secondary Campus (Secondary), Sekolah Sri KDU - Primary Campus (Primary), SEGi University & Colleges Kuala Lumpur (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kota Damansara (MRT), Surian (MRT), Kwasa Sentral (MRT), Terminal Skypark (KTM), Skypark Terminal Sultan Abdul Aziz Shah Airport (Airport)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Ara Damansara Medical Centre, Klinik Desa Kampung Melayu Subang, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

Terdapat 36 hartanah/ unit untuk dijual dan 61 hartanah/ unit untuk disewa di Cova Villa. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Cova Villa adalah RM472.98 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 0.9%. Cova Villa mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.6%.