• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Cova Suites, Kota Damansara

Cova Suites ialah Condominium yang terletak di Kota Damansara. Cova Suites dibina pada tahun 2009 terdiri daripada sejumlah 386 unit.

Sekolah yang berdekatan:

SEGi University & Colleges Kuala Lumpur (Tertiary), Sri KDU International School (Primary Secondary), Sekolah Sri KDU - Secondary Campus (Secondary), Sekolah Sri KDU - Primary Campus (Primary), SEGi University Kota Damansara (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kota Damansara (MRT), Surian (MRT), Kwasa Sentral (MRT), Terminal Skypark (KTM), Skypark Terminal Sultan Abdul Aziz Shah Airport (Airport)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Ara Damansara Medical Centre, Klinik Desa Kampung Melayu Subang, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

Terdapat 44 hartanah/ unit untuk dijual dan 100 hartanah/ unit untuk disewa di Cova Suites. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Cova Suites adalah RM486.75 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 1.6%. Cova Suites mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.3%.