• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Cita Damansara, Kota Damansara

Cita Damansara ialah Kondominium yang terletak di Kota Damansara. Cita Damansara dibina pada tahun 2005 terdiri daripada 12 tingkat dan mempunyai sejumlah 212 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool), UNDO Academy (Tertiary), Joykids International Preschool (Preschool), MUST - Malaysia University of Science and Technology (Tertiary), St Joseph's Institution International School Malaysia (Primary Secondary Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Surian (MRT), Mutiara Damansara (MRT), Bu11 @ Tropicana (LRT), Bandar Utama (MRT), Kota Damansara (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Klinik Desa Damansara

Terdapat 29 hartanah/ unit untuk dijual dan 3 hartanah/ unit untuk disewa di Cita Damansara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Cita Damansara adalah RM509.86 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 11.5%. Cita Damansara mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.9%.