• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Cascades, Kota Damansara

Cascades ialah Kondominium yang terletak di Kota Damansara. Cascades dibina pada tahun 2014 terdiri daripada 20 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

MUST - Malaysia University of Science and Technology (Tertiary), UNDO Academy (Tertiary), Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool), Sekolah Kebangsaan Seksyen 11 Kota Damansara (Primary), Joykids International Preschool (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Surian (MRT), Mutiara Damansara (MRT), Kota Damansara (MRT), Bandar Utama (MRT), Bu11 @ Tropicana (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara

Terdapat 17 hartanah/ unit untuk dijual dan 39 hartanah/ unit untuk disewa di Cascades. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Cascades adalah RM623.54 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 12.5%. Cascades mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.5%.