• Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara
  Jan Mohd

  Dipaparkan pada 27 May 2021 08:22 AM

  • RM 503,000

  (RM 1112.83 setiap kps)

  Edelweiss @ Tropicana Gardens, Kota Damansara, Kota Damansara

  Kota Damansara, Selangor

  Sofo  •  Keluasan Binaan : 452 kps

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Arnica @ Tropicana Gardens, Kota Damansara

Arnica @ Tropicana Gardens ialah Residensi Servis yang terletak di Kota Damansara. Arnica @ Tropicana Gardens dibina pada tahun 2012 terdiri daripada sejumlah 336 unit.

Sekolah yang berdekatan:

UNDO Academy (Tertiary), MUST - Malaysia University of Science and Technology (Tertiary), Point College (Tertiary), Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool), St Joseph's Institution International School Malaysia (Primary Secondary Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Surian (MRT), Kota Damansara (MRT), Mutiara Damansara (MRT), Bu11 @ Tropicana (LRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

Terdapat 108 hartanah/ unit untuk dijual dan 170 hartanah/ unit untuk disewa di Arnica @ Tropicana Gardens. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Arnica @ Tropicana Gardens adalah RM1009.95 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 2.7%. Arnica @ Tropicana Gardens mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.6%.