Melihat 1-20 daripada 4757 keputusan carian hartanah

Mengenai Vipod Residence, KLCC

Vipod Residence ialah Residensi Servis yang terletak di KLCC. Vipod Residence dibina pada tahun 2013 terdiri daripada 41 tingkat dan mempunyai sejumlah 440 unit.

Sekolah yang berdekatan:

YTL International College of Hotel Management (Tertiary), British Council Malaysia (Tertiary), EtonHouse International School Kuala Lumpur (Primary Preschool), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Nan Kai (Primary), BERJAYA University College of Hospitality (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Raja Chulan (Monorail), Bukit Bintang (Monorail), Pavillion Bukit Bintang (MRT), Conlay (MRT), KLCC (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Perubatan Prince Court, Tung Shin Hospital, Beverly Wilshire Medical Centre, Pudu Specialists Centre Sdn. Bhd., Al-Islam Specialist Hospital

Terdapat 89 hartanah/ unit untuk dijual dan 226 hartanah/ unit untuk disewa di Vipod Residence. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Vipod Residence adalah RM1243.47 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 6.8%. Vipod Residence mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.3%.