Melihat 1-20 daripada 5420 keputusan carian hartanah

Mengenai The Binjai on the Park, KLCC

The Binjai on the Park ialah Kondominium yang terletak di KLCC. The Binjai on the Park dibina pada tahun 2009 terdiri daripada 45 tingkat dan mempunyai sejumlah 171 unit.

Sekolah yang berdekatan:

EtonHouse International School Kuala Lumpur (Primary Preschool), The children's house - U-Thant (Preschool), UniRazak - Universiti Tun Abdul Razak (Tertiary), TreeTop House (Preschool), YTL International College of Hotel Management (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

KLCC East (MRT), Conlay (MRT), KLCC (LRT), Ampang Park (LRT), Ampang Park (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Perubatan Prince Court, Beverly Wilshire Medical Centre, Tung Shin Hospital, Pudu Specialists Centre Sdn. Bhd., Al-Islam Specialist Hospital

Terdapat 160 hartanah/ unit untuk dijual dan 160 hartanah/ unit untuk disewa di The Binjai on the Park. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Binjai on the Park adalah RM1585.5 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 16.6%. The Binjai on the Park mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.1%.