Melihat 1-20 daripada 4729 keputusan carian hartanah

Mengenai Quadro Residences, KLCC

Quadro Residences ialah Serviced residence yang terletak di KLCC. Quadro Residences dibina pada tahun 2013 terdiri daripada 36 tingkat dan mempunyai sejumlah 245 unit.

Sekolah yang berdekatan:

EtonHouse International School Kuala Lumpur (Primary Preschool), YTL International College of Hotel Management (Tertiary), The children's house - U-Thant (Preschool), UniRazak - Universiti Tun Abdul Razak (Tertiary), British Council Malaysia (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

KLCC East (MRT), Conlay (MRT), Raja Chulan (Monorail), KLCC (LRT), Ampang Park (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Perubatan Prince Court, Beverly Wilshire Medical Centre, Tung Shin Hospital, Pudu Specialists Centre Sdn. Bhd., Al-Islam Specialist Hospital

Terdapat 63 hartanah/ unit untuk dijual dan 182 hartanah/ unit untuk disewa di Quadro Residences. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Quadro Residences adalah RM991.69 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 22.4%. Quadro Residences mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.1%.