Melihat 1-20 daripada 4729 keputusan carian hartanah

Mengenai Mercu Summer Suites, KLCC

Mercu Summer Suites ialah Residensi Servis yang terletak di KLCC. Mercu Summer Suites dibina pada tahun 2015 terdiri daripada 34 tingkat dan mempunyai sejumlah 400 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Kg Baharu (Primary), British Council Malaysia (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Kampung Bharu (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Puteri Wilayah (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Convent Bukit Nanas (Cluster Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Bukit Nanas (Monorail), Kampung Baru (LRT), Dang Wangi (LRT), Medan Tuanku (Monorail), KLCC (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Al-Islam Specialist Hospital, Tung Shin Hospital, Institut Jantung Negara, Hospital Pusrawi Sdn. Bhd., Hospital Kuala Lumpur

Terdapat 81 hartanah/ unit untuk dijual dan 196 hartanah/ unit untuk disewa di Mercu Summer Suites. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Mercu Summer Suites adalah RM1044.23 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 1.9%. Mercu Summer Suites mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.4%.