Melihat 1-20 daripada 5387 keputusan carian hartanah

Mengenai Fraser Residence (188 Suites), KLCC

Fraser Residence (188 Suites) ialah Residensi Servis yang terletak di KLCC. Fraser Residence (188 Suites) dibina pada tahun 2013 terdiri daripada 26 tingkat dan mempunyai sejumlah 446 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Kg Baharu (Primary), British Council Malaysia (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Kampung Bharu (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Puteri Wilayah (Secondary), UniKL - Universiti Kuala Lumpur (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kampung Baru (LRT), Bukit Nanas (Monorail), Dang Wangi (LRT), Medan Tuanku (Monorail), KLCC (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Al-Islam Specialist Hospital, Institut Jantung Negara, Tung Shin Hospital, Hospital Pusrawi Sdn. Bhd., Hospital Kuala Lumpur

Terdapat 76 hartanah/ unit untuk dijual dan 78 hartanah/ unit untuk disewa di Fraser Residence (188 Suites). Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Fraser Residence (188 Suites) adalah RM1118.76 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 7.1%. Fraser Residence (188 Suites) mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 8.3%.