Melihat 1-20 daripada 528 keputusan carian hartanah

Mengenai Sentral Residences I & II, Kajang

Sentral Residences I & II ialah Apartment yang terletak di Kajang. Sentral Residences I & II dibina pada tahun 2015 terdiri daripada sejumlah 270 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Kajang Utama (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Kajang Utama (Secondary), Sekolah Kebangsaan (2) Jalan Bukit (Primary), Sekolah Kebangsaan Jalan Bukit Satu (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Bukit (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kajang (KTM), Kajang (MRT), Stadium Kajang (MRT), Sungai Jernih (MRT), Ukm (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Britannia Women & Children Specialist Centre, Hospital Kajang, Kajang Plaza Medical Centre, Klinik Desa Sungai Ramal Luar, Hospital Islam Az Zahrah

Terdapat 10 hartanah/ unit untuk dijual dan 11 hartanah/ unit untuk disewa di Sentral Residences I & II. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Sentral Residences I & II adalah RM377.26 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 41.5%. Sentral Residences I & II mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.6%.