Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Twin Galaxy (Dwi Galaksi)

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Twin Galaxy (Dwi Galaksi), Johor Bahru

Twin Galaxy (Dwi Galaksi) ialah Residensi Servis yang terletak di Johor Bahru. Twin Galaxy (Dwi Galaksi) dibina pada tahun 2012 terdiri daripada 3 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Jaafar (Secondary), Kolej Vokasional Tanjung Puteri (Secondary), Sekolah Kebangsaan Temenggong Abdul Rahman 2 (Primary), Sekolah Kebangsaan Angkatan Tentera (Primary), Sekolah Kebangsaan Temenggong Abdul Rahman 1 (Cluster Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Century Specialist Maternity Sdn. Bhd., Landmark Medical Centre Sdn. Bhd, Klinik Kesihatan Tebrau, Pelangi Medical Centre Sdn. Bhd., Klinik Kesihatan Mahmoodiah

Terdapat 39 hartanah/ unit untuk dijual dan 259 hartanah/ unit untuk disewa di Twin Galaxy (Dwi Galaksi). Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Twin Galaxy (Dwi Galaksi) adalah RM655 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 4.8%. Twin Galaxy (Dwi Galaksi) mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.9%.