Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Tropez Residences

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Tropez Residences, Johor Bahru

Tropez Residences ialah Serviced residence yang terletak di Johor Bahru. Tropez Residences dibina pada tahun 2014 terdiri daripada 38 tingkat dan mempunyai sejumlah 1149 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Bandar Uda 2 (Primary), Sekolah Kebangsaan Kompleks Uda (Primary), Sekolah Menengah Teknik Johor Bahru (Cluster Secondary), Kolej Vokasional Perdagangan (Cluster Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Uda (Secondary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Tampoi, Hospital Pakar KPJ Johor (KPJ Johor Specialist Hospital), Puteri Specialist Hospital, Regency Specialist Hospital, Klinik Kesihatan Kempas

Terdapat 101 hartanah/ unit untuk dijual dan 265 hartanah/ unit untuk disewa di Tropez Residences. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Tropez Residences adalah RM525.08 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 16.7%. Tropez Residences mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.5%.