Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk SuriaMas Suites

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai SuriaMas Suites, Johor Bahru

SuriaMas Suites ialah Apartment yang terletak di Johor Bahru. SuriaMas Suites dibina pada tahun 2013 terdiri daripada 18 tingkat dan mempunyai sejumlah 502 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Larkin 1 (Primary), Sekolah Kebangsaan Larkin 2 (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Foon Yew 3 (Primary), Sekolah Sri Utama - Johor Campus (Primary Secondary), Utama International School - Johor Campus (Primary Secondary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Larkin, Puteri Specialist Hospital, Regency Specialist Hospital, Century Specialist Maternity Sdn. Bhd., Hospital Pakar KPJ Johor (KPJ Johor Specialist Hospital)

Terdapat 80 hartanah/ unit untuk dijual dan 50 hartanah/ unit untuk disewa di SuriaMas Suites. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran SuriaMas Suites adalah RM411.76 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 2%. SuriaMas Suites mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.5%.