Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Skysuites @ Meldrum Hills

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Skysuites @ Meldrum Hills, Johor Bahru

Skysuites @ Meldrum Hills ialah Apartment yang terletak di Johor Bahru. Skysuites @ Meldrum Hills dibina pada tahun 2015 terdiri daripada 31 tingkat dan mempunyai sejumlah 250 unit.

Sekolah yang berdekatan:

NMIT - Netherlands Maritime Institute of Technology (Tertiary), Raffles University Iskandar (Tertiary), Kolej Vokasional Tanjung Puteri (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Jaafar (Secondary), Sekolah Kebangsaan Ayer Molek (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Landmark Medical Centre Sdn. Bhd, Century Specialist Maternity Sdn. Bhd., Pelangi Medical Centre Sdn. Bhd., Klinik Kesihatan Mahmoodiah, Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru

Terdapat 29 hartanah/ unit untuk dijual dan 64 hartanah/ unit untuk disewa di Skysuites @ Meldrum Hills. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Skysuites @ Meldrum Hills adalah RM638.79 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 10.6%. Skysuites @ Meldrum Hills mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.4%.