Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Sky Oasis Residence (Pangsapuri Oasis 1)

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Sky Oasis Residence (Pangsapuri Oasis 1), Johor Bahru

Sky Oasis Residence (Pangsapuri Oasis 1) ialah Residensi Servis yang terletak di Johor Bahru. Sky Oasis Residence (Pangsapuri Oasis 1) dibina pada tahun 2015 terdiri daripada sejumlah 434 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Famous Chef Professional Baking & Culinary Academy (Tertiary), Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Daya 2 (Secondary), Austin Heights Private School (Primary Secondary), Austin Heights International School (Primary Secondary Early Years), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Foon Yew 5 (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Pakar Bersalin Tebrau Sdn. Bhd., Klinik Kesihatan Sultan Ismail, Hospital Sultan Ismail, Pandan, Klinik Desa Kangkar Tebrau, Jb Specialist Hospital Sdn. Bhd.

Terdapat 45 hartanah/ unit untuk dijual dan 115 hartanah/ unit untuk disewa di Sky Oasis Residence (Pangsapuri Oasis 1). Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Sky Oasis Residence (Pangsapuri Oasis 1) adalah RM451.38 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 12%. Sky Oasis Residence (Pangsapuri Oasis 1) mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4%.