Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Petrie Condominium

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Petrie Condominium, Johor Bahru

Petrie Condominium ialah Kondominium yang terletak di Johor Bahru. Petrie Condominium terdiri daripada 6 tingkat dan mempunyai sejumlah 95 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Sri Ara (Primary Secondary), Sri Ara International School (Primary Secondary), Maktab Sultan Abu Bakar (Cluster Secondary), Sekolah Kebangsaan Nong Chik (Primary), Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Princess Elizabeth (Cluster Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru, Klinik Kesihatan Mahmoodiah, Hospital Pakar KPJ Johor (KPJ Johor Specialist Hospital), Landmark Medical Centre Sdn. Bhd, Regency Specialist Hospital

Terdapat 9 hartanah/ unit untuk dijual dan 6 hartanah/ unit untuk disewa di Petrie Condominium. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Petrie Condominium adalah RM333.83 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 1.1%. Petrie Condominium mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.4%.