Melihat 1-20 daripada 14656 keputusan carian hartanah

Mengenai Paragon Residences @ Straits View, Johor Bahru

Paragon Residences @ Straits View ialah Serviced residence yang terletak di Johor Bahru. Paragon Residences @ Straits View dibina pada tahun 2015 terdiri daripada sejumlah 533 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Maktab Sultan Abu Bakar (Cluster Secondary), Sekolah Sri Ara (Primary Secondary), Sri Ara International School (Primary Secondary), Sekolah Kebangsaan Nong Chik (Primary), Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Princess Elizabeth (Cluster Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru, Klinik Kesihatan Mahmoodiah, Hospital Pakar KPJ Johor (KPJ Johor Specialist Hospital), Landmark Medical Centre Sdn. Bhd, Puteri Specialist Hospital

Terdapat 80 hartanah/ unit untuk dijual dan 65 hartanah/ unit untuk disewa di Paragon Residences @ Straits View. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Paragon Residences @ Straits View adalah RM585.92 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 34%. Paragon Residences @ Straits View mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.4%.