Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Orchid View Luxury Apartment

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Orchid View Luxury Apartment, Johor Bahru

Orchid View Luxury Apartment ialah Apartment yang terletak di Johor Bahru. Orchid View Luxury Apartment terdiri daripada 12 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

NMIT - Netherlands Maritime Institute of Technology (Tertiary), Raffles University Iskandar (Tertiary), Kolej Vokasional Tanjung Puteri (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Jaafar (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) St Joseph (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Landmark Medical Centre Sdn. Bhd, Century Specialist Maternity Sdn. Bhd., Klinik Kesihatan Mahmoodiah, Pelangi Medical Centre Sdn. Bhd., Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru

Terdapat 5 hartanah/ unit untuk dijual dan 4 hartanah/ unit untuk disewa di Orchid View Luxury Apartment. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Orchid View Luxury Apartment adalah RM409.82 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 4.3%. Orchid View Luxury Apartment mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.2%.