Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Larkin Residence

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Larkin Residence, Johor Bahru

Larkin Residence ialah Apartment yang terletak di Johor Bahru. Larkin Residence dibina pada tahun 2013 terdiri daripada 5 tingkat dan mempunyai sejumlah 320 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Foon Yew 3 (Primary), Sekolah Kebangsaan Tanjung Puteri (Primary), Sekolah Kebangsaan Larkin 2 (Primary), Sekolah Kebangsaan Larkin 1 (Primary), Brainy Bunch Larkin (Elementary High Kindergarten)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Larkin, Regency Specialist Hospital, Puteri Specialist Hospital, Hospital Pakar KPJ Johor (KPJ Johor Specialist Hospital), Century Specialist Maternity Sdn. Bhd.

Terdapat 52 hartanah/ unit untuk dijual dan 28 hartanah/ unit untuk disewa di Larkin Residence. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Larkin Residence adalah RM355.55 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 4.9%. Larkin Residence mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.6%.