Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Lagenda Tasek Luxurious Suite

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Lagenda Tasek Luxurious Suite, Johor Bahru

Lagenda Tasek Luxurious Suite ialah Apartment yang terletak di Johor Bahru. Lagenda Tasek Luxurious Suite dibina pada tahun 2009 terdiri daripada sejumlah 286 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Teknik Johor Bahru (Cluster Secondary), Sekolah Kebangsaan Bandar Uda 2 (Primary), Kolej Vokasional Perdagangan (Cluster Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Tasek Utara (Cluster Secondary), Sekolah Kebangsaan Tasek Utara (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Regency Specialist Hospital, Puteri Specialist Hospital, Klinik Kesihatan Tampoi, Hospital Pakar KPJ Johor (KPJ Johor Specialist Hospital), Klinik Kesihatan Kempas

Terdapat 9 hartanah/ unit untuk dijual dan 20 hartanah/ unit untuk disewa di Lagenda Tasek Luxurious Suite. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Lagenda Tasek Luxurious Suite adalah RM370.81 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 9.2%. Lagenda Tasek Luxurious Suite mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.5%.