Melihat 1-20 daripada 14653 keputusan carian hartanah

Mengenai Jentayu Residensi @ Tampoi, Johor Bahru

Jentayu Residensi @ Tampoi ialah Serviced residence yang terletak di Johor Bahru. Jentayu Residensi @ Tampoi dibina pada tahun 2013 terdiri daripada sejumlah 512 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Uda (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Tampoi (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Damansara Aliff (Primary), Sekolah Kebangsaan Seri Kenanga (Primary), Sekolah Kebangsaan Bandar Uda 2 (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Kempas, Klinik Kesihatan Tampoi, Kempas Medical Centre, Klinik Desa Kempas, Regency Specialist Hospital

Terdapat 81 hartanah/ unit untuk dijual dan 68 hartanah/ unit untuk disewa di Jentayu Residensi @ Tampoi. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Jentayu Residensi @ Tampoi adalah RM401.87 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.9%. Jentayu Residensi @ Tampoi mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.2%.