Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Indah Samudra Condominium

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Indah Samudra Condominium, Johor Bahru

Indah Samudra Condominium ialah Kondominium yang terletak di Johor Bahru. Indah Samudra Condominium dibina pada tahun 1994 terdiri daripada 30 tingkat dan mempunyai sejumlah 178 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Sultanah Engku Tun Aminah (Secondary), Maktab Sultan Abu Bakar (Cluster Secondary), Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Princess Elizabeth (Cluster Primary), Sekolah Kebangsaan Nong Chik (Primary), Sekolah Sri Ara (Primary Secondary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru, Klinik Kesihatan Mahmoodiah, Hospital Pakar KPJ Johor (KPJ Johor Specialist Hospital), Landmark Medical Centre Sdn. Bhd, Century Specialist Maternity Sdn. Bhd.

Terdapat 3 hartanah/ unit untuk dijual dan 8 hartanah/ unit untuk disewa di Indah Samudra Condominium. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Indah Samudra Condominium adalah RM240.44 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 10%. Indah Samudra Condominium mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.3%.