Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Bistari Impian Apartment

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Bistari Impian Apartment, Johor Bahru

Bistari Impian Apartment ialah Apartment yang terletak di Johor Bahru. Bistari Impian Apartment terdiri daripada 16 tingkat dan mempunyai sejumlah 512 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Larkin 1 (Primary), Sekolah Kebangsaan Larkin 2 (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Foon Yew 3 (Primary), Utama International School - Johor Campus (Primary Secondary), Sekolah Sri Utama - Johor Campus (Primary Secondary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Larkin, Regency Specialist Hospital, Puteri Specialist Hospital, Century Specialist Maternity Sdn. Bhd., Hospital Pakar KPJ Johor (KPJ Johor Specialist Hospital)

Terdapat 24 hartanah/ unit untuk dijual dan 21 hartanah/ unit untuk disewa di Bistari Impian Apartment. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Bistari Impian Apartment adalah RM336.28 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 6%. Bistari Impian Apartment mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.5%.