Melihat 1-20 daripada 556 keputusan carian hartanah

Mengenai Putra Majestik, Jalan Ipoh

Putra Majestik ialah Residensi Servis yang terletak di Jalan Ipoh. Putra Majestik dibina pada tahun 2008 terdiri daripada 26 tingkat dan mempunyai sejumlah 665 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Sri Dhandayuthapani (Primary), Sekolah Kebangsaan Sentul Utama (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Thamboosamy Pillai (Primary), Sekolah Menengah Sains Seri Puteri (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Sentul Utama (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Sentul West (MRT), Sentul (KTM), Titiwangsa (LRT), Sentul (LRT), Titiwangsa (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Lourdes Medical Centre, Sentul Medical Centre, Hospital Aman (M) Sdn. Bhd., Dato' Harnam E.N.T. Specialist Hospital Sdn. Bhd., Klinik Kesihatan Sentul

Terdapat 15 hartanah/ unit untuk dijual dan 8 hartanah/ unit untuk disewa di Putra Majestik. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Putra Majestik adalah RM369.01 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 8.8%. Putra Majestik mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.6%.