Melihat 1-20 daripada 6505 keputusan carian hartanah

Mengenai The Sky Executive Suites, Iskandar Puteri (Nusajaya)

The Sky Executive Suites ialah Residensi Servis yang terletak di Iskandar Puteri (Nusajaya). The Sky Executive Suites dibina pada tahun 2013 terdiri daripada 25 tingkat dan mempunyai sejumlah 364 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Uda Utama (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Usman Awang (Secondary), Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Indah (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Ladang Bukit Serampang (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Perling 3 (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Pakar Sakit Puan Dan Perbidanan Khor & Loh Sdn. Bhd, Columbia Asia Hospital Iskandar Puteri, Klinik Kesihatan Taman Ungku Tun Aminah, Klinik Kesihatan Tampoi, Klinik Desa Sungai Melayu

Terdapat 90 hartanah/ unit untuk dijual dan 215 hartanah/ unit untuk disewa di The Sky Executive Suites. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Sky Executive Suites adalah RM471.38 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 0.9%. The Sky Executive Suites mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.9%.