Melihat 1-20 daripada 592 keputusan carian hartanah

Mengenai Indah Court Apartment, Iskandar Puteri (Nusajaya)

Indah Court Apartment ialah Apartment yang terletak di Iskandar Puteri (Nusajaya). Indah Court Apartment terdiri daripada 15 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Ming Chih (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Indah (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Ladang Bukit Serampang (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Bukit Indah (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Usman Awang (Secondary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Columbia Asia Hospital Iskandar Puteri, Pusat Pakar Sakit Puan Dan Perbidanan Khor & Loh Sdn. Bhd, Klinik Desa Sungai Melayu, Hoo Specialist Maternity & Surgery Sdn. Bhd., Gleneagles Medini

Terdapat 66 hartanah/ unit untuk dijual dan 42 hartanah/ unit untuk disewa di Indah Court Apartment. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Indah Court Apartment adalah RM329.41 per kps. sejak setahun yang lalu. Indah Court Apartment mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.4%.