Melihat 1-20 daripada 591 keputusan carian hartanah

Mengenai Horizon Residence (Dwi Mutiara), Iskandar Puteri (Nusajaya)

Horizon Residence (Dwi Mutiara) ialah Apartment yang terletak di Iskandar Puteri (Nusajaya). Horizon Residence (Dwi Mutiara) dibina pada tahun 2014 terdiri daripada sejumlah 440 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Ming Chih (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Bukit Indah (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Ladang Bukit Serampang (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Indah (Primary), Marlborough College Malaysia (Primary Secondary Reception)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Columbia Asia Hospital Iskandar Puteri, Pusat Pakar Sakit Puan Dan Perbidanan Khor & Loh Sdn. Bhd, Hoo Specialist Maternity & Surgery Sdn. Bhd., Gleneagles Medini

Terdapat 114 hartanah/ unit untuk dijual dan 124 hartanah/ unit untuk disewa di Horizon Residence (Dwi Mutiara). Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Horizon Residence (Dwi Mutiara) adalah RM395.59 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 6.6%. Horizon Residence (Dwi Mutiara) mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.4%.