Melihat 1-20 daripada 592 keputusan carian hartanah

Mengenai D'Rich Executive Suites, Iskandar Puteri (Nusajaya)

D'Rich Executive Suites ialah Apartment yang terletak di Iskandar Puteri (Nusajaya). D'Rich Executive Suites terdiri daripada sejumlah 328 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Uda Utama (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Usman Awang (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Perling (Secondary), Sekolah Kebangsaan Seri Perling 2 (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Perling 3 (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Pakar Sakit Puan Dan Perbidanan Khor & Loh Sdn. Bhd, Klinik Kesihatan Tampoi, Columbia Asia Hospital Iskandar Puteri, Klinik Desa Sungai Melayu, Klinik Kesihatan Kempas

Terdapat 100 hartanah/ unit untuk dijual dan 114 hartanah/ unit untuk disewa di D'Rich Executive Suites. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran D'Rich Executive Suites adalah RM497.78 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 1.1%. D'Rich Executive Suites mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.6%.